Sound Devices 633

6 inputs Portable Production Mixer met 10-track Recorder

Lees meer...
Artikelnummer: SOURec6335956

De 633 is een compacte 6-input mixer met een geïntegreerde 10-track recorder met PowerSafe technologie. Hij heeft zes analoge inputs en registreert op een CF- of een SD-geheugenkaart.
De 633 is ontworpen voor de audio professional die een hoge mate van flexibiliteit en draagbaarheid nastreeft, zonder compromis te willen doen aan kwaliteit van mixen en opnemen.

Input en output routing flexibiliteit:

De machine heeft drie hoge-bandbreedte mic/line inputs op XLR 3pin connector, compleet met fantoomvoeding, hi-pass filter, input limiter en variabele pan. Daarnaast nog drie line inputs op TA3 connectoren.
Alle inputs zijn toe te wijzen aan alle zes output-bussen, links/rechts en naar Aux 1234.

Tien track opname:

Alle zes inputs, de links/rechts output bussen en Aux 12 zijn individueel op te nemen. De 633 neemt op in 24 bit / 48 kHz uncompressed WAV, maar ook in 96kHz of 192kHz sampling indien maximaal zes tracks worden opgenomen. Het opnamemedium is CompactFlash Card en SD Card. De twee kaarten kunnen individueel worden ingesteld en kunnen identiek opnemen voor een real-time backup, of combinaties van WAV en time-code stamped mp3 files.

Quad Power:

Voeding vindt plaats met een uniek QuadPower systeem, beveiligd met PowerSafe technologie. Voeden kan tegelijkertijd met externe DC via de 4 pin Hirose met een spanning tussen 12 en 18 volt, met twee 7,2 volt L-type Li-ion accu's en met zes interne AA batterijen.
De 633 schakelt automatisch tussen de verschillende bronnen als een van de voedingsbronnen leeg is of wordt verwijderd. De ander neemt dan direct over.
Met deze combinatie kan de 633 een hele productie dag op accu's draaien.

PowerSafe technologie:

Als alle voedingsbronnen uitvallen of leeg zijn, wordt het PowerSafe circuit geactiveerd.
PowerSafe zorgt ervoor dat binnen tien seconden alle files worden afgesloten en dat de machine netjes uitgaat.

In twee seconden aan: Nooit meer wachten op het geluid.

Interne time-code:

De 633 heeft een 0,2 ppm nauwkeurige time-code generator aan boord, welke alle voorkomende rates en modes ondersteunt. De time-code wordt vastgehouden tot twee uurr na het verwijderen van de batterijen.
De 633 ondersteunt ook extensive file metadata. Deze metadata kan worden ingevoerd via frontpaneel of een aangesloten USB toetsenbord.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »