Privacy Policy

Privacystatement Noyz Boyz Advanced Audio Services B.V. Onze identiteit:

  • Noyz Boyz Advanced Audio Services B.V. Duivendrechtsekade 67 1096 AH Amsterdam Noyz Boyz is een zelfstandig bedrijf en wij zijn niet gelieerd aan een andere organisatie. Wij zijn geen onderdeel van een andere organisatie, noch is een andere organisatie onderdeel van ons bedrijf. Onze Functionaris Gegevensbescherming (FG) is Tjerk Borgen, te bereiken op noyz@noyzboyz.nl
Persoonsgegevens die wij verwerken:
  • Wij bewaren alleen de persoonsgegevens die u aan ons heeft verstrekt. Dit kunnen zijn:
    • Naam
    • Adresgegevens
    • Telefoonnummer(s)
    • E-mailadres
    • Uw website
  • NB. Buiten persoonsgegevens bewaren wij om service en garantiedoeleinden:

    • Types en/of serienummers van producten of welke diensten die wij u geleverd hebben.
    • Prijsopgaven van producten of diensten die u bij ons heeft opgevraagd.
De verwerking van uw gegevens:
  • Wij bewaren uw gegevens omdat de belastingwet ons daartoe verplicht (of vanwege andere wettelijke verplichtingen).
  • Zodat wij de geschiedenis zoals onderhoudsgegevens van uw producten kunnen herleiden en gebruiken voor toekomstige onderhouds- en reparatiedoeleinden en garantiedoeleinden.
  • Voor het afhandelen van uw betaling(en).
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
  • Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via jerk@noyz.org, dan verwijderen wij deze informatie.
Waar en hoe wij uw gegevens bewaren:
  • Wij bewaren de gegevens die u ons via de webstore heeft gegeven op deze webstore locatie. Deze gegevens worden bewaard door de webstore provider Lightspeed op een beveiligde server welke alleen door u en de directie van Noyz Boyz Audio benaderd kunnen worden. Uw gebruikte wachtwoord is door ons niet toegankelijk. Vind hier de Privacy statement van Lightspeed: https://pdf.lightspeedhq.com/privacy-policies/LIGHTSPEED_PRIVACY_POLICY_Dutch.pdf .
  • De gegevens die u via email of telefonisch heeft verstrekt worden bewaard in ons database welke lokaal is opgeslagen. Noyz Boyz Audio gebruikt Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
  • De backups van deze gegevens kunnen extern beveiligd bewaard worden op Apple iCloud Drive.
  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
  • Noyz Boyz gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Welke gegevens wij verstrekken aan derden:
  • Wij verstrekken geen enkele persoonsgegevens aan andere organisaties of derden behalve daar waar wij verplicht worden dit te doen door de belastingwet of anderzijds wettelijke verplichtingen. -De enige uitzondering hierop is dat wij uw persoonsgegevens kunnen doorgeven aan een incassobureau wanneer uw betaling in gebreke blijft. U wordt hierover vooraf eerst geïnformeerd wanneer dit aan de orde mocht zijn.
Geautomatiseerde besluitvorming:
  • Noyz Boyz Audio neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Noyz Boyz Audio) tussen zit. Wij kunnen uw gegevens gebruiken voor directe mailing, echter wij hebben dit nooit gedaan en wij zullen dit niet doen zonder uw nadrukkelijk toestemming. Uw persoonsgegevens zijn dan ook niet gedeeld met een mailprovider etc..
De bewaartermijn van uw gegevens:
  • Wij bewaren uw gegevens tenminste zolang wij dit verplicht zijn voor de belastingdienst of langer vanwege eerder genoemde redenen zolang u geen bezwaar maakt tegen het bewaren van deze gegevens.
Inzien, wijzigen of verwijderen van uw gegevens:
  • Voor zover dit niet in strijd is met de bewaarplicht van noodzakelijke boekhoudgegevens die de wet aan ons heeft oplegt zullen wij uw persoonsgegevens direct doch uiterlijk binnen 4 weken verwijderen uit onze database en backups verwijderen wanneer u daarom vraagt via een email aan ons ( noyz@noyzboyz.nl ) . Inzage in uw gegevens is altijd mogelijk. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Noyz Boyz Audio wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons .

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »